Belangrijke informatie rond om de kerkdiensten zijn.

 

Kosters echtpaar:

Dhr en Mw. Braspenning Korte Nieuwstraat 13 5161 GN  Sprang-Capelle                               06 21705777  

 

Organisten: 

Dhr. A. van Dongen
Mvr. G Pruissers
Dhr C. Braspenning


Kerkauto:

Voor mensen die geen vervoer naar de kerk hebben, is er de mogelijkheid om van de kerkauto gebruik te maken. Wekelijks wordt in “Ons Kerkblad” vermeld wie de kerkauto rijdt. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u zicht op zaterdag tussen 09:00 uur en 10:00 uur opgeven. Voor algemene inlichtingen:

Dhr. C. Timmermans Kerkstraat 53 5161 GE  Sprang-Capelle 0416-281443

 

Kinderoppas:

Om het mogelijk te maken voor ouders van jonge kinderen om samen de kerkdiensten te bezoeken, is er de kinderoppas in de oppasruimte. Deze ruimte bevindt zich in “De Wijngaard” het gebouw op een flinke steenworp afstand achter onze kerk. Het is ingericht voor de opvang van kinderen tot 6 jaar. Gelukkig zijn er naast betrokken ouders ook diverse jongeren uit de gemeente, die volgens een vast rooster deze taak op zich willen nemen. Wanneer u meer informatie wenst of ook wilt oppassen kunt u kijken op de deze pagina of kunt u contact op nemen met een van ons:

Hanna Tiemstra Zuidhollandsedijk 44 5161 HL  Sprang-Capelle 06-11939968

Parkeren:

Parkeren plaatsen rondom de kerk zijn schaars, om bezoekers van buitenaf ook ruimte te gunnen vragen wij u om indien mogelijk, te kijken of er andere manieren zijn om de kerk te bezoeken.

CD’s:
Wanneer u een cd wilt hebben van een dienst, dan kunt u daarvoor contact opnemen met:
Dhr H.Hardeman via hardeman@hhgsprangcapelle.nl

Collectebonnen:

Gedurende de Covid-19 periode kunt u uw gave digitaal overmaken. In deze periode kunt u uw collecte bonnen niet gebruiken. Verdere informatie volgt later. 

Uw gave kunt u overmaken via de volgende link.