D.V. vrijdag 6 januari - Op het plein achter de kerk - Van alles te doen, van alles te beleven!

}

Hoelaat

Om 14:00 uur beginnen we en gaan door tot ongeveer 21:30 uur, op het plein achter de kerk aan de Raadhuisstraat 116.

Wat is er te doen

We bieden een divers assortiment aan. Prachtige bloemstukken, ambachtelijk gebak en erwtensoep gemaakt door de dames van de vrouwenvereniging, snoep scheppen, er is een notenkraam, huisgemaakte advocaat etc, De NPV en Charlotte been- en kindermode zijn met een kraam aanwezig, Ook is er een dienstenveiling waar we een klusje in of rondom uw huis zullen veilen. De veiling zal rond 20:00 uur zijn. Voor de kinderen is er een leuke workshop waarbij er flink geknutseld gaat worden, totdat het gaat schemeren kan er een ritje met een echte paardentram gemaakt worden!

Horeca

In ons horeca gedeelte kunt u gezellig in de tent of bij een houtvuurtje genieten van uw kommetje soep, een broodje hotdog, heerlijke saté, of friet met een snack. De avond sluiten we af rondom het houtvuur met een glaasje glühwein.

t

Kan ik iets betekenen?

Sponsoren en vrijwilligers voor de winterfair of om een klusje van de veiling uit te voeren kunnen zich melden bij Erik-Jan Treffers of Harm Redeker of via de mail acties@hersteldhervormdsprangcapelle.nl

Vragen?

voor vragen over de winterfair kunt u terecht bij Harm of Erik-Jan